Wednesday, July 7, 2010

Вступ до Комбінації з Трьох Пальців

В наступних нотатках спробую зкласти до купи усі деталі довколо створення й функціонування товариства зразка Гетьманськиx Січей, що існували у 20-х по 40-ві роки y  З'єднаних Державах Америки й Канаді. Часу обмаль, роботи купа, тому цілком можливо, що інколи буде викладатися спонтанна нісенітниця, яку, однак, планую вичищати наскільки очі побачать.
Інформація йтиме за настyпними категоріями:
1. Доктрина/політика. До цього розділу зливатиметься усе, що має відношення до того як товариство себе уявляє в цьому світі, яких засад має дотримуватись і як, що не менш важливо, бажає щоб його сприймали сторонні люди й заклади.
2. Проекти зайнять. Сюди йтиме тактична сторона усього, чим товариство займатиметься. Інформація в ідеалі викладатиметься за армійською методою TCS (Task Conditions Standards), щоб уникнути зайвої лабуди, але хто його знає куди винесе.
3. CIF/Zeughaus (Central issue Facility / Zeughaus). Сюди йтиме усе, що має до справи з логістикою постачання й ділитиметься згідно військової системи, що складається з классів І-Х. Більш детально можна ознайомитися тут
4. Закон/право. Досвід УГО 1942-го року дав непоганий, хоча занадто дорогий смак наслідків нехтування знанням законодавства й послугами адвокатів. Тому усі деталі, що стосуються існування товариства по обидва боки великої калабані, будуть детально вивчатися й викладатися в цій категорії.
5. Фізична підготовка. Говорить саме за себе, звичайно укладатиметься з оглядом на пересічного цивіліста середнього віку, що не видерався на Еверест і не ганяв ломакою братів Кличко та губернатора Каліфорнії.
6. Медицина. Ну як без неї?  Навіть у клубі по складанню оріґамі можуть виникнути травми. А рід зайнять товариства трохи відрізнятиметься за змістом.
7. Система зоохочень та відзнак. Маю надію, що це буде найменша категорія. Інакше можна спокійно зачиняти усю тему й записуватися до клоунади в лампасах, що вже який рік відбувається в краю.
8. Думки на гейзлику. Гоголівського Манілова ще ніхто не відміняв. Іноді й він може подати кілька слушних ідей.
Є великі черевики до заповнення. Бажаю принаймні не осоромитись перед Мариною!

2 comments:

  1. Стосовно шапок. Я-б відмовився від німецького варіанту. Треба щось таке щоб можна було на місці в Army Surplus купити. Бажано типу кепки marines або вже тоді шити щось в дусі мазепинки.

    ReplyDelete
  2. Можна звичайний варіант BDU cap. Маринів би не радив, можуть образитись, а послуги дантиста зараз не дешеві.

    ReplyDelete