Tuesday, July 6, 2010

Основний Комплект Польового Однострою

Польовий Однострій спортового товариства складається з 10 речей перерахованих у цьому повідомленні. Назви приводяться з англійськими/німецькими варіантами де необхідно для ідентифікації.
1. Блуза/гімнастерка BDU top Olive Drab. За стандард приймається Американський зразок (не старий бундесвер чи Ґренцшутц) через більший асортимент розмірів, якість, ціну.

2. Штани BDU bottom Olive Drab. Toй сам прикол, що й блуза.

3. Пасок чорний брезентовий Belt BDU black. Воно звичайно не видно якщо прикрити черевом, але все-ж, культура мусить бути.

4. Майка Т-shirt olive. Виріз на грудях не має бути "глубокоє еротіческоє декольте", також не проходять славетні wife beaters. Біцепси будемо показувати у інші способи. Рекомендується завести принаймні 2-3 майки такого типу. Панове, під час вишколу людина пріє, й пріє немилосердно. Що подумають дики свині, якщо раптом ваші стежки перетнуться.
5. Майтки типу Boxers. На це є поважні медичні й санітарні причини, не кажучи про рай для кліщів у типово совково-пляжнім негліже. Ми не є в Україні й природні умови тут відрізняються разом з флорою й фауною. Ліпше вже без трусів ходіть, бігме, аніж потім фотографуватиму ваші зади на атлас дерматології. Ну й звичайно подбайте про зміну.
6. Шкарпетки високі й грубі як гyцульські капці. Колір оливковий або чорний.

7. Черевикі-берці високі чорні, зразка НАТО, а не тамбовського ОМОНу, чи ще якої біди. Тобто: шнурівки "yes", усякі пряжки чи молнії "no". Дуже рекомендується це взуття трохи розносити до перших зборів, бо інакше буде бо-бо й застрики з лідокаїном у п'яти.

8. Гумові Boot Blousers. Коштує це чудо 2 рублі найбільше, а згодиться не раз. Рекомендуємо кілька комплектів, якщо один загубиться.

9. Кепі BW Feldmütze Оliv-Grün... Тут трохи накладняк, бо замовлятиметься з Німеччини. Тому варто замовляти групою не забувши добре зняти розмір. Швейк вийшов з моди у 1923-ім році, а разом з ним і кепі, що злізають на носа.

Наступні речі (беручи до уваги характер тренувань й стан розвитку товариства) довільні, однак корисні.

10. Куртка М-61 (М-65 теж піде) Olive Drab. Вірите чи ні, але в лісі іноді бува досить зимно.

11. Дощовик Parka Olive Drab... а іноді й дощик капає

12.Пончо Poncho Olive Drab. Влітку цілком заміняє плащ-палатку й набагато від неї легше.

Наступні речі йдуть у розділ зимового однострою, або належать до категорії "я крутий пацан". Тому на літо заводити їх немає конечної потреби.
13. Куртка Ґортекс Gortex Olive Drab. Зручно, тепло, сухо, дорого як холєра. Однак не виділяється з "ансамблю.

14. Підкладка до куртки М-65. Її можна прицепляти й до блузи.

15. Зимове австрійське кепі Bergmütze Оliv-Grün, ну це вже чистий випендрьож, хоче досить дешево.

16. Чорна в'язана шапка-кондом. Та певно десь й самі маєте.

Светри, рукавиці, і усяка дрібнота лише чорного або оливкового кольору. Парасолі з підтяжками залишіть в Бабці. Нехай Щастить!

2 comments:

  1. Всі ми мають право на улюблені іграшки ;)

    ReplyDelete